Mai 2018

PRET PROMOTIONAL IN PERIOADA 15-31 MAI :50RON /SEDINTA. Programari la tel: 0752898397 sau 0723651266. NOU !!!Masca cu fototerapie 3 in 1, cu infrarosu, LED si galvanoterapie.

Este o tehnologie uimitoare care imbina in acelasi timp 3 terapii puternice pentru a obtine, printr-un tratament scurt si confortabil, cele mai bune rezultate pentru tenul tau. SKINTECH iti curata tenul, il face luminos si radios, sterge petele de pigmentare si intinereste tenul. Tratamentul cu masca Skintech nu are contraindicatii si nu doare, singurul lucru pe care il simte pacientul fiind un impuls slab la final.

ROSU – declanseaza/accelereaza productia de colagen si elastina, restructureaza tesuturile, reduce ridurile fine, repara leziunile produse de acnee, reduce porii dilatati, reface volumul pierdut si accelereaza circulatia sangvina.

ALBASTRU – reduce 95% din bacteriile de sub piele in doar 3 zile, atenueaza acneea, reduce semnificativ eruptiile cutanate.

VERDE – reduce cuperoza, trateaza hiperpigmentarea, reduce petele pigmentare, reduce liniile fine, accelereaza procesul de vindecare, atenueaza cicatricile, detoxifiaza