acupunctura

Despre centrul de medicina estetica

La centrul medical oferim servicii de medicina estetica de cea mai buna calitate oferite de cadru medical profesionist intr-o ambianta moderna si cu aparatura de ultima generatie. Va asteptam cu drag la cabinetele noastre din Sibiu, Str. Octavian Goga nr 29 C, pentru a va oferi tratamente medicale precum epilarea definitiva cu lumina intens pulsata ( IPL ), Acupunctura, masaj si kinetoterapie, homeopatie, peeling facial, precum si multe alte tratamente.

Acupunctura

Aceasta arta de diagnosticare, prevenire si tratament al bolilor are o vechime de peste 10.000 de ani. Originile ei se credeau a fi in India si in China, insa ultimele descoperiri arheologice atesta practicarea acupuncturii in spatiul carpato-danubiano-pontic. Incepand din secolul al IX-lea i.e.n in aceasta zona au fost produse figurine de lut cu caracter artistic si biologic. Acestea reprezentau barbati sau femei iar pe suprafata lor se observa orificii similare intepaturilor de ac, orificii ce corespund punctelor de acupunctura din medicina traditionala chineza. De-a lungul istoriei umane s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente metode de prevenire, tratare si vindecare a bolilor.
Acum, puteti afla totul  pe noul nostru site de Acupunctura aici : http://www.Acupunctura.us
Prevenire si tratament, Istoria acupuncturii si radacinile ei, boli tratate cu si prin acupunctura, ace folosite, metode de prevenire a bolilor, etc…